Avajang (20-10-16)
سلام.
من یه گرافیک 1080 g1 دارم که مشکل coil whine شدید داره. وقتی گرافیک زیر فشار قرار میگیره به شدت صدای نویز میده به طوری که اگه از هدست استفاده نکنم اذیت میکنه. با 2 تا پاور متفاوت (evga 850 gq,green 650 gold) هم تست کردم اما مشکل هنوز پابرجاست.
همچنین یکی از فن های گرافیک وقتی شروع به کار میکند و در دور 20 درصد قرار میگیرد صدای نویزی ایجاد میکنه. مثل این ویدیو:https://www.youtube.com/watch?v=1jG2X3Agg7c
این دو مورد شامل گارانتی میشه؟ چون کارت دیگه ای ندارم نصب کنم رو سیستم نمیخوام الکی 1-2 هفته بدون سیستم بمونم آخر هم بگن که شامل گارانتی نمیشه.
ممنون.
Avajang (20-10-16)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bl4ckbird5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله شامل گارانتی میشه . فقط همراه دستگاه توضیحات کامل ارائه کنید و تحویل اپراتور گارانتی آواژنگ بدید .
Avajang (20-10-16), bl4ckbird5 (20-10-16)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bl4ckbird5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیکتون که پذیرش شد . شماره قبض پذیرش را برای ما هم خصوصی کنید . تا از طرف ما هم پیگیری شود .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (20-10-16), bl4ckbird5 (20-10-16), lorn (20-10-16), TechRadar (20-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks